Facebook

sofőrszolgálat

Magyarországon a zéró tolerancia bevezetése óta sem kell a saját autónk kényelmét nélkülöznünk. Amikor úgy döntünk, hogy alkoholt fogyasztanánk egy esküvő, egy születésnap vagy egy fárasztó nap után és autónkat nem szeretnénk idegen helyen hagyni akkor kérhetjük az Éjjeli Őrangyal Sofőrszolgálat segítségét.

A sofőrszolgálat típusai
 


Hogyan működik a szolgáltatás?
 

Mielőtt indulni szeretne előtte felhív minket a +3620 988 89 87 – es telefonszámon és diszpécserünk közel pontosan megmondja, hogy a pótsofőr mikorra tud az Ön autójához odaérni, ez általában az esti időszakban 20 és 60 perc között szokott lenni, természetesen mindent megteszünk, hogy Ön és autója a lehető leggyorsabban a kívánt helyre juthasson. Mielőtt kollégáink megérkeznek, hívják Önt a mobiltelefonszámán 5-10 perccel az érkezésük előtt, így nem szükséges az autója mellett várakoznia. Arra is van lehetőség, hogy sofőrt időpontra kérje, természetesen ebben az esetben is telefonálunk Önnek érkezés előtt.


Miért jó Önnek a szolgáltatás?
 


Sofőrjeinket alapos felvételi beszélgetés és próbavezetés után választjuk ki, így csak a lehető legjobbak erősítik csapatunkat. A minimum 5 éves vezetői tapasztalat, az ügyfél orientáltság, kulturált viselkedés, illetve rendezett, ápolt megjelenés a munkatársainknál alapvető követelmények közé tartoznak, hogy Önt ne érhesse csalódás a sofőrrel kapcsolatban. Nem teszünk különbséget vezetői tudásban nő és férfi között, de a főként éjszakai munka miatt inkább tapasztalt férfi sofőrök vezetik az Ön autóját. Sofőrjeink nagyrészt másod állásban segítik az Önök hazajutását, főleg hivatásos személyek, hogy a biztonság még nagyobb legyen.

Munkánkat olyan alapelvek szerint végezzük, mint pontosság, megbízhatóság, rugalmasság, kedvesség. Hisz célunk olyan szolgáltatás nyújtása, amit bátran ajánlhat barátainak, ismerőseinek. A legfőbb elismerés számunkra mégis az, ha Önt visszatérő ügyfélként üdvözölhetjük.

sofőrbérlés havi/heti/napi

Amennyiben nem egy adott útvonalat szeretne megtenni az autójával, hanem hosszabb időre lenne szüksége egy sofőrre, akkor lehetőség van az autójához sofőrbérlésre is, legyen az esküvő, külföldi út, vidéki tárgyalás vagy akár egy kiadós bulizás során egymás után több szórakozó hely végigjárása, mi állunk rendelkezésre. Sofőrbérlésnek nincs általános díja, de igyekszünk ilyenkor is a lehető legbarátságosabb árakkal szolgáltatni Önnek, hívjon minket a telefonszámunkon.

hozom-viszem

Szerelőhöz kell vinni az autóját? De a szerelő is az Ön munkaidejében dolgozik? Lemosatná már az autóját, de nincs ideje rá vagy többet ér az ideje, mint hogy ilyen apróságokra fecsérelje. Hívjon bizalommal minket és mi elvezetjük az Ön autóját teljes biztonságban a kért helyre. Amennyiben ez nappali időszakra esik vagy valamilyen speciális igénye lenne a szolgáltatás mellé érdemes előtte lévő nap érdeklődni és jelezni felénk, hogy hamarosan szükség lesz egy kis segítségre. Illetve bármilyen kérdésre készséggel válaszolunk.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Cégünk biztosítója